ZOEKOPDRACHT NAAR

Overzicht uitgevers Overzicht uitgevers
TREFWOORDEN
BEDRIJVEN / ISIN
Type informatie
BEDRIJFSSECTOR

Zoekopdracht starten  GEAVANCEERD ZOEKEN

COMPARTIMENTEN / INDEXEN

Frankrijk
Amerika
Azië
Oceanië
Afrika
Europa

CAC 40 NIEUWS

FEEDS

Mijn RSS Mijn Google Microsoft Live Mijn Yahoo

Wie zijn wij?


Labrador is in 1992 opgericht door Laurent Rouyrès en is de Franse leider van financiële publicaties van op de beurs genoteerde bedrijven in Parijs en andere markten.


Labrador:

- biedt expertise om de realisatie en doeltreffendheid van alle gereglementeerde documenten te optimaliseren;

- adviseert over de beste werkmethodes om verborgen kosten te verminderen;

- helpt bij de planning van informatie;

- realiseert dank zij haar specialistenteams de complete productie en de vervaardiging van publicatie voor uitgevers van obligaties;

- biedt informatiebeveiliging door haar toepassingsgerichte website.

Labrador werkt voortdurend aan de omzetting van gereglementeerde obligaties in betrouwbare informatie/referentie documenten die toegankelijk en snel beschikbaar zijn en makkelijk te gebruiken, waardoor ze zeer praktisch voor analisten en beleggers zijn.

Het systematische overzicht en de nauwe betrekkingen die Labrador met de toezichthouders in Frankrijk, in Europa en wereldwijd onderhoudt, geven ons de mogelijkheid om concreet in te spelen op de behoefte aan verhoging van standaardisatie en daarmee kunnen wij een grotere transparantie over de gereglementeerde informatie verlenen. Wij bieden ook deskundig advies aan emittenten met betrekking tot benchmarkten en betere toepassingen en ontwikkelingen.

Labrador realiseert momenteel gereglementeerde documenten op drukwerk en op alle elektronische formats, in het bijzonder van referentiedocumenten, halfjaarlijkse rapporten, aankondigingen van Algemene Vergaderingen, F20-formulieren, alsook mededelingen over informatie of transacties. In 2007 hebben 2 op de 3 van de CAC 40-bedrijven en 40 van de 60 grootste Franse concerns hun documenten aan ons toevertrouwd.